Joachim Desloover

Water Engineer

Joachim Desloover

Joachim is onze wateringenieur bij BOSAQ.

Joachim heeft een enorme ervaring op het gebied van afvalwaterzuivering, drinkwaterzuivering en het hergebruiken van water, waardoor hij een cruciale rol speelt bij BOSAQ.

Hij is een echte teamspeler en is graag betrokken bij complexe projecten omtrent waterproblematiek.

Dankzij zijn uitstekende technische kennis en zijn bereidheid om innovatieve technologieën aan te leren en te ontwikkelen, werd BOSAQ voor Joachim de ultieme speeltuin. Hij maakt samen met zijn collega's Pieter en Ward deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor het ontwerp en de ontwikkeling van gedecentraliseerde waterzuiveringssystemen.

Joachim studeerde milieutechniek en had altijd al interesse om duurzame biologische oplossingen te vinden die de levenskwaliteit van mens en milieu kunnen ondersteunen, herstellen en verbeteren. Daarom besloot hij aan een doctoraat in ‘Toegepaste Biologische Wetenschappen’ in UGent te werken, waarbij hij uitgebreid onderzoek deed naar waterbehandeling en technologieën om water te hergebruiken.

Nadat hij afstudeerde, deed hij praktische ervaring op in de sector als verantwoordelijke voor de werking van grootschalige afvalwater- en proces-waterzuiveringsinstallaties.

In zijn vrije tijd reist Joachim graag met zijn gezin en is hij altijd te vinden voor een sportieve uitdaging met vrienden.

Subscribe to our newsletter and get the latest updates on our services and our products but also our latest news and development

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram